mg_0229

Vår visjon

Vår visjon er å bli den anbefalte megleren i Narvik og omegn.

Vi er klar over at dette er en krevende ambisjon. Likefullt er dette vår daglige drivkraft og motivasjon. Gjennom hardt, ærlig og profesjonelt arbeid har vi tro på at vår visjon kan bli til virkelighet. Vi skal ydmykt bygge vår videre suksess på den viktigste ressurs av alle – fornøyde kunder.

Kunnskap gir konkurransefortrinn

Jenssen & Bolle består i dag av 5 heltidsansatte med lang solid erfaring fra megling av eiendom.

Vi legger stor vekt på høy faglig standard hos våre meglere. Gjennom ekstern og intern opplæring og oppdatering holder vi oss kontinuerlig faglig oppdatert på bransje og markedsrelatert stoff.

Vi mener at stor kunnskap og erfaring er et konkurransefortrinn som sikrer deg som kunde den aller beste kundebehandling når du en dag skal avhende din eiendom.

Lang og solid erfaring

Jenssen & Bolle ble etablert høsten 1999. Firmaet er et selvstendig meglerfirma med full frihet til samarbeid med ulike aktører i markedet. Vårt innbydende salgskontor er plassert midt i Narviks hovedgate, populært kalt “gate 1”.

Vår sentrale plassering gjør at vi oppnår god nærhet og ikke minst synlighet i markedet. Gjennom lang og god markedskunnskap, ansatte med lang og stabil erfaring, samt en målrettet visjon, er selskapet i dag ansett som nr. 1 megler i vårt markedsområde.

Velger du Jenssen & Bolle til jobben, da velger du kunnskap og kvalitet.