Selge bolig

Nyttig informasjon til deg som vurderer å selge bolig!

Vi sier ofte i våre annonser at salg av bolig er ”livets største handel”. Det er derfor det er så viktig at din megler er supergrundig og topp motivert i hele prosessen med salg av din bolig. Av den grunn har vi valgt våre medarbeidere med omhu. Hos oss finner du kun meglere med lang og solid erfaring fra bank, økonomi, salg og megling. Denne kombinasjonen er gull verdt for at prosessen skal gå knirkefritt, og at du oppnår maksimal salgspris.

Alle ønsker best mulig betalt for boligen de selger, naturligvis, men dette kommer ikke av seg selv.
Kort sagt, hva må til?

Det hjelper ikke at bare du vet hvor flott boligen din er…at bare du vet hvor trivelig det er å bo i ditt nabolag…at bare du vet hvor fin hagen eller utsikten er….at bare du vet hvor flott barna har det i dette område…osv osv.

Alle potensielle kjøpere må også vite det. Det er vår jobb å fortelle dem det. Det er vår jobb å sørge for at de kommer på visningen på nettopp din bolig. Vi kjenner lokalmarkedet som vår egen bukselomme, vi kjenner kundene. Kort sagt har vi meget god innsikt og er derfor godt forberedt på jobben som skal utføres.

Meglerens personlige innsats er avgjørende. Men en solid og maksimal innsats på markedsføring er også avgjørende. Det er derfor du hos oss finner markedets mest innholdsrike markedsføringspakke til fast avtalt pris.

Dine kostnader – hva om vi ikke klarer å selge til minimum avtalt pris?

Klarer ikke vi å gjøre jobben vår, dvs. selge din bolig til en pris du er fornøyd med, ja da skal du selvsagt slippe å betale noe som helst, altså kr. 0,-.

”ingen salg – ingen kostnad”….så enkelt er det, så rettferdig er det.

Alle vi i Jenssen & Bolle ønsker deg hjertelig velkommen til en totalt uforpliktende samtale vedr. dine salgsplaner. Blir vi enige om kontrakt da avtaler vi i felleskap den tidsplan som passer deg best. Dvs. ønsker du rask igangsettelse så gjør vi det… trenger du lengre tid før igangsettelse, ja så avtaler vi det. Velger du Jenssen & Bolle til jobben, da velger du et helt salgsteam som følger prosessen og som kobler aktuelle kunder til din bolig. Du vil uansett få en bestemt megler som har hovedansvaret for din bolig, og samtidig hjelp fra alle våre andre meglere til å koble ”sine” kunder mot nettopp din bolig.

På denne måten er du sikret absolutt ”best salgspris”