Mimergården

07/06/2021
20 moderne leiligheter i Narvik sentrum.
Mimergården i Gate 2 vil for de fleste godt voksne innbyggere i Narvik være et kjent og kjært «landemerke». I alt for mange år har bygget stått forfalt og forlatt.
Del med noen du kjenner

Det er derfor en stor glede å kunne presentere «Nye» Mimergården gjennom det prospekt du nå holder i hånden. Gamle Mimer vil bli revet og erstattet med et topp moderne bygg med hele 20 nye andelsleiligheter. Bygget vil naturligvis inneholde alt hva du trenger for å kunne bo trygt og enkelt. Flytter du til Mimergården vil du kunne leve bylivet uten å bruke bilen. Bygget har med sin sentrale plassering «midt» i Dronningens gate gang­avstand til alle byens fasiliteter. Bygget vil få en topp moderne og ikke minst en «tidsriktig» fasade som vil rettferdiggjøre den store standard heving Dronningens gate har hatt de siste år.

Mimergården blir på mange måter litt unik i Narvik sam­menheng da bygget vil inneholde attraktive fellesområder for andelseiernes frie bruk. Bygget tilrettelegger for aktivitets arealer, felles kaffesone/-møterom etc. En felles «hybel» med bad gir rom for å ta i mot besøk som du kanskje ikke hadde plass til akkurat den helga du trengte en ekstra overnattingsplass. Kort fortalt skreddersys Mimergården for å kunne oppfylle «bo enkelt-leve bedre» prinsippet.

Invester for fremtiden, si farvel til snømåking, sandstrøing, maling og annet vedlikehold. Kvitt deg med arealene du har vokst i fra, arealene du ikke lengre har behov for. Slutt å bekymre deg for om taket lekker, vinduer som skulle vært skiftet, drenering som skulle vært ettersett. Si ja takk til lavere kommunale avgifter, lavere forsikrings­premie, kort sagt lavere driftskostnader. Si ja til et enklere liv med parkering i garasjeanlegg samt gangavstand til stort sett alt. La bilen stå trygt parkert, lev sentralt og ikke minst i et sosialt fellesskap med andre som kanskje er i samme situasjon. Sannsynligvis vil du kanskje treffe gamle kjente rett over gangen.

Det har skjedd mye positivt de senere år i sentrum av byen. Fra Mimergården har du en kort spasertur til ny­renoverte «Parkhall taket» med museum, kafe, park­område og ikke minst et moderne og trivelig bibliotek. Videre har du 2 stk kjøpesentre innenfor samme spaser­tur. Dronningens gate er på mange måter byens «nyeste» sentrumsgate med oppgraderte gater og fortau, nytt ren­overt Torvhall tak, taxi parkering etc.

Narvik sentrum vil fortsette sin positive utvikling med store planer der vi kort nevner ny sentrumsheis og ikke minst en etterlengtet ny miljøgate der tungtrafikken skal i tunell gjennom fjellet. Dette vil utvilsomt gi enda bedre «bolyst» og store miljøfordeler for alle sentrumsbeboere.

Vi håper du setter pris på planene til «nye» Mimergården og at du lar deg inspirere til tanken om det enkle liv. Bla deg gjennom prospektet og drøm deg gjerne bort.. Når du våkner er vi lett tilgjengelig for dine spørsmål og ikke minst hjelper vi deg gjennom alle faser av en eventuell handel.

Invester i fremtiden og lev det gode liv.

Velkommen til en uforpliktende bolig prat !