fbpx
Martin Tjosås Pettersen - Jenssen & Bolle Eiendomsmegling

Martin Tjosås Pettersen

Eiendomsmegler MNEF

Da jeg fikk muligheten til å ha Jenssen og Bolle som arbeidsplass samtidig som jeg fullførte min Bachelor i Eiendomsmegling, så var det aldri noen tvil. Etter nå flere år i bedriften, kjenner jeg at dette ble helt riktig. Eiendomsmegling er et yrket jeg virkelig brenner for, og jeg har stor respekt for det ansvaret mine trofaste kunder gir meg, i en veldig viktig fase i livet.

Jeg vil alltid strebe etter å ivareta kundene mine på best mulig måte, for å gi dem de resultater de virkelig fortjener ved salg av fast eiendom. Eiendomsmegling i dag er er prosess som må gjøres korrekt og profesjonelt hele veien, fra start til slutt. Man må ha overskudd til å yte det lille ekstra, både for kjøper og selger.

To arbeidsdager vil aldri være like, og grunnpilaren i profesjonen er nettopp det å gjøre alt jeg kan for at du som selger skal føle deg godt ivaretatt.