fbpx
Jostein Jenssen

Jostein Jenssen

Eiendomsmegler MNEF

Kjøp og salg av bolig og fritidsbolig er for de aller fleste den største og viktigste investeringen i livet. Skal du selge er det viktig å velge en megler som har evne til å skape tillit. Tillit er ikke noe man har, men noe man gjør seg fortjent til. Det tar mange år å bygge opp tillit, men sekunder å rive den ned.

Jeg har vært ansatt som megler i Jenssen & Bolle siden 2001 og ble senere medeier i firmaet. I denne perioden har jeg solgt hundrevis av eiendommer til meget gode priser. Det er med stor ydmykhet jeg takker disse selgerne som valgte meg som deres megler.

Hvorfor valgte de meg som megler? Min lange erfaring innen salg fra flere bransjer både mot forbrukere og profesjonelle har gitt meg god og solid kunnskap. Evnen til å lytte, til å kommunisere godt og tydelig, finne løsninger når det går litt i mot, gi gode råd i alle faser av salget og ikke minst inneha roen i stressede situasjoner som i budrunder hvor god kommunikasjon er avgjørende. Liker utfordringer og er sulten for nye oppdrag. Faglig dyktig med god oversikt over lover og regler. Utdannet megler etter overgangsordningen.

Hver eiendom er spesiell og nettopp du og din eiendom skal behandles eksklusivt. God rådgiving og tilrettelegging i forkant av salget for at du/dere skal få den beste salgssummen. Du får en megler som er tilgjengelig. En som liker utfordringer og setter seg nye og høye mål. Kvalitet fremfor kvantitet. Jeg er ikke fornøyd før du er fornøyd.

Jeg ønsker å selge din enebolig, rekkehus, andelsleilighet, selveierleilighet, fjellhytte og sjøhytte osv.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Jeg ønsker å være din megler