fbpx

Johnny Bolle

Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF

Våren 1996 var jeg med å starte opp Narviks aller første profesjonelle eiendomsmegler kontor. Megler bransjen har siden den gang vært gjennom en rivende utvikling på alle områder. Mitt aller første salg var et «svenskhus» i Finnbekken til hele 925.000,-. Samme bolig ville i dag ha kostet nærmere 3 mill kroner. Det er ikke bare prisen som har hatt en rivende utvikling, måten man selger en bolig på i dag er også ganske så annerledes enn den gang. Våre kunder stiller helt andre krav i dag enn for nærmere 20 år siden. Min rolle som megler er definert i lovverket på en helt annen måte enn før, krav om etterutdanning og konsesjon for å drive som megler er innført til stor hjelp for både kjøpere og selgere.

Lang og god faglig erfaring er i seg selv ingen garanti, men det gir ekstra tyngde og trygghet for selger og kjøper. Erfarne meglere har kunnskap til å forebygge fallgruver, trygge handelen og sikre begge parters interesser på aller beste måte. Det er derfor vi sier at «vår kunnskap er din trygghet».

Gjennom nærmere 23 år har jeg vært med på å sette nye salgsrekorder for alle typer boliger i vårt lokal marked. Jeg har vært innom alle typer vanskeligheter, erfart hva som lønner seg best, kort sagt blitt fagmann i eiendomsmegling. Livets største og viktigste privat handel kan du med trygghet overlate til meg. Ærlighet, grundighet samt faglig tyngde er mine viktigste fortrinn som megler.

Som daglig leder for vårt sterke og profesjonelle team i Jenssen & Bolle har jeg det overordnede ansvar for at vi som firma leverer den aller beste meglertjeneste i vårt lokalmarked.