fbpx

Emilie Mathea Garnes

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Jeg har en bachelorgrad i eiendomsmegling, jus og økonomi fra Handelshøyskolen BI Trondheim.
Etter å ha jobbet i et meglerfirma i Trondheim i 3 år, både under og etter endt studie, flyttet jeg hjem til Narvik høsten 2023 og fikk jobb hos Jenssen & Bolle Eiendomsmegling. Fra perioden i Trondheim har jeg tatt med meg bred kunnskap og erfaring fra et krevende marked.

Jeg er opptatt av at boligselgere skal få gjennomført et trygt og effektivt salg som resulterer til høyest mulig pris. For at man skal oppnå dette må man skreddersy en strategi for hver enkelt bolig. Jeg har fokus på skreddersydd markedsføring, gjennomtenkte salgsoppgaver og annonser, engasjerende visninger, god oppfølging og strategisk lagt opp budrunde. Dette er faktorer som øker sjansen for å finne den rette boligkjøperen.

Det er ikke markedet alene som avgjør prisen på en bolig, men megleren og den jobben megleren legger i det er utslagsgivende for sluttresultatet.