Narvik

Mimergården ~ 20 nye andelsleiligheter med høy bokvalitet, sentralt i Narvik!

  Mimergården ~ 20 nye andelsleiligheter med høy bokvalitet, sentralt i Narvik!
  • Boligtype:
   Leilighet
  • Heis:
   Ja
  • Eierform:
   Andel
  • Veranda:
   Nei
  • Garasje/P-plass:
   Ja
  • Visninger:
   Ta kontakt for å avtale visning
  Johnny Bolle
  Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
  +47 905 20 440
  Bestill salgsoppgave >Bestill salgsoppgave v

  Se full beskrivelse av eiendommen +Vis mindre informasjon -

  Detaljer

 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Fasiliteter

  • Heis
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse
  • Kabel-TV
  • Bredbåndstilknytning
  • Utsikt
  • Sentralt
 • Beskrivelse

 • Dronningens gate 44 8514 Narvik Norge

  Finnkode: 220446582

  Om prosjektet

  Mimergården i Gate 2 vil for de fleste godt voksne innbyggere i Narvik være et kjent og kjært landemerke . I alt for mange år har bygget stått forfalt og forlatt.
  Det er derfor en stor glede å kunne presentere Nye Mimergården. Gamle Mimer vil bli revet og erstattet med et topp moderne bygg med hele 20 nye andelsleiligheter.
  Bygget vil naturligvis inneholde alt hva du trenger for å kunne bo trygt og enkelt. Flytter du til Mimergården vil du kunne leve bylivet uten å bruke bilen. Bygget har med sin sentrale plassering midt i Dronningens gate, gangavstand til alle byens fasiliteter. Bygget vil få en topp moderne og ikke minst en tidsriktig fasade og som ikke minst vil rettferdiggjøre den store standard-heving Dronningens gate har hatt de siste år.

  Mimergården blir på mange måter litt unik i Narvik sammenheng da bygget vil inneholde attraktive fellesområder for andelseiernes frie bruk. Bygget tilrettelegger for aktivitets arealer, felles kaffesone/-møterom etc.
  En felles hybel med bad gir rom for å ta i mot besøk som du kanskje ikke hadde plass til akkurat den helga du trengte en ekstra overnattingsplass.
  Kort fortalt skreddersys Mimer gården for å kunne oppfylle bo enkelt-leve bedre prinsippet.

  Invester for fremtiden, si farvel til snømåking, sandstrøing, maling og annet vedlikehold. Kvitt det med arealene du har vokst i fra, arealene du ikke lengre har behov for. Slutt å bekymre deg for om taket lekker, vinduer som skulle vært skiftet, drenering som skulle vært ettersett. Si ja takk til lavere kommunale avgifter, lavere forsikringspremie, kort sagt lavere driftskostnader. Si ja til et enklere liv med parkering i garasjeanlegg samt gangavstand til stort sett alt. La bilen stå trygt parkert, lev sentralt og ikke minst i et sosialt fellesskap med andre som kanskje er i samme situasjon. Sannsynligvis vil du kanskje treffe gamle kjente rett over gangen.

  Det har skjedd mye positivt de senere år i sentrum av byen. Fra Mimergården har du en kort spasertur til nyrenoverte Parkhalltaket med museum, kafe, parkområde og ikke minst et moderne og trivelig bibliotek. Videre har du 2 stk kjøpesentre innenfor samme spasertur. Dronningens gate er på mange måter byens nyeste sentrumsgate med oppgraderte gater og fortau, nytt renovert Torvhall tak, taxi parkering etc.
  Narvik sentrum vil fortsette sin positive utvikling med store planer der vi kort nevner ny sentrumsheis og ikke minst en etterlengtet ny miljøgate der tungtrafikken skal i tunell gjennom fjellet. Dette vil utvilsomt gi enda bedre bolyst og store miljøfordeler for alle sentrumsbeboere.
  Vi håper du setter pris på planene til nye Mimergården og at du lar deg inspirere til tanken om det enkle liv. Vi hjelper deg gjennom alle faser av en eventuell handel.

  Invester i fremtiden og lev det gode liv.


  For digital salgsoppgave, trykk på "Se komplett salgsoppgave" til høyre på annonsen. Kom innom kontoret/ta kontakt med megler for papirformat.

  Beliggenhet

  Beliggenhet midt i Narvik sentrum. Enkel adkomst hvor du kan kjøre direkte inn i eget parkeringsanlegg, med heis til etasjen din.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse

  Planlagt byggestart er satt til medio juni 2021, med planlagt ferdigstillelse høsten 2022. Kontakt megler for informasjon angående dette.

  Garasje / parkering

  Parkering i garasjeanlegg.

  Ansvarlig megler

  Johnny Bolle

  Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 40
  • Bruksnr: 188
  • Kommunenr: 1806

  Bilder

  Velkommen til nye Mimergården!
  Hele 20 andelsleiligheter skal nå settes opp, sentralt i Narvik Sentrum.
  Flott utsikt over byen, med store vindusflater.
  Romslige stuer, med utgang til balkong. Planløsning, størrelse og innhold kan variere, dette er en illustrasjon på en av leilighetene.
  Lag din egen drømmeleilighet; her kan man ha mulighet til å påvirke produktet med egne tilvalg.
  Bad med et moderne preg - minimalistisk og stilrent.
  Illustrasjon fra leilighet i 6. Etasje.
  Nærhet til bylivet, parkering i garasjeanlegg, store fellesarealer med mer. Bo enkelt, lev bedre.
  Første etasje vil inneholde fellesarealer, blant annet en leilighet med bad. Denne kan beboere leie/disponere etter avtale med styret, hvis helgebesøket vil ha egen plass å bo.
  Det vil også være et fellesrom med kjøkken i 1. etasje. Perfekt for sosiale aktiviteter og sammenkomster. I tillegg vil et næringsareal på ca 30kvm kunne disponeres. Frisørtimer? Fotpleier? Her er det opp til borettslaget å bestemme hva man gjøre.
  Alle bilder er illustrasjoner, og kan fravike noe fra endelig resultat.
  Se alle bilder +Gjem alle bildene -
  Jenssen og Bolle
  Johnny Bolle
  Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
  Kontakt
  +47 905 20 440
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no