Johnny

Johnny Bolle

Daglig leder, Megler MNEF

Våren 1996 var jeg med å starte opp Narviks aller første profesjonelle eiendomsmegler kontor. Megler bransjen har siden den gang vært gjennom en rivende utvikling på alle områder. Mitt aller første salg var et «svenskhus» i Finnbekken til hele 925.000,-. Samme bolig ville i dag ha kostet nærmere 3 mill kroner. Det er ikke bare prisen som har hatt en rivende utvikling…måten man selger en bolig på i dag er også ganske så annerledes enn den gang. Våre kunder stiller helt andre krav i dag enn for nærmere 20 år siden. Min rolle som megler er definert i lovverket på en helt annen måte enn før…krav om etterutdanning og konsesjon for å drive som megler er innført til stor hjelp for både kjøpere og selgere.

Lang og god faglig erfaring er i seg selv ingen garanti…men det gir ekstra tyngde og trygghet for selger og kjøper. Erfarne meglere har kunnskap til å forebygge fallgruber, trygge handelen og sikre begge parters interesser på aller beste måte. Det er derfor vi sier at «vår kunnskap er din trygghet».

Gjennom nærmere 20 år har jeg vært med på å sette nye salgsrekorder for alle typer boliger i vårt lokal marked….jeg har vært innom alle typer vanskeligheter…erfart hva som lønner seg best…kort sagt blitt fagmann i eiendomsmegling. Livets største og viktigste privat handel kan du med trygghet overlate til meg. Ærlighet, grundighet samt faglig tyngde er mine viktigste fortrinn som megler.

Som daglig leder for vårt sterke og profesjonelle team i Jenssen & Bolle har jeg det overordnede ansvar for at vi som firma leverer den aller beste meglertjeneste i vårt lokalmarked.

Jostein

Jostein Jenssen

Kjøp og salg av bolig og fritidsbolig er for de aller fleste den største og viktigste investeringen i livet. Skal du selge er det viktig å velge en megler som har evne til å skape tillit. Tillit er ikke noe man har, men noe man gjør seg fortjent til. Det tar mange år å bygge opp tillit, men sekunder å rive den ned.

Jeg har vært ansatt som megler i Jenssen & Bolle siden 2001 og ble senere medeier i firmaet. I denne perioden har jeg solgt hundrevis av eiendommer til meget gode priser. Det er med stor ydmykhet jeg takker disse selgerne som valgte meg som deres megler.

Hvorfor valgte de meg som megler? Min lange erfaring innen salg fra flere bransjer både mot forbrukere og profesjonelle har gitt meg god og solid kunnskap. Evnen til å lytte, til å kommunisere godt og tydelig, finne løsninger når det går litt i mot, gi gode råd i alle faser av salget og ikke minst inneha roen i stressede situasjoner som i budrunder hvor god kommunikasjon er avgjørende. Liker utfordringer og er sulten for nye oppdrag. Faglig dyktig med god oversikt over lover og regler. Utdannet megler etter overgangsordningen.

Hver eiendom er spesiell og nettopp du og din eiendom skal behandles eksklusivt. God rådgiving og tilrettelegging i forkant av salget for at du/dere skal få den beste salgssummen. Du får en megler som er tilgjengelig. En som liker utfordringer og setter seg nye og høye mål. Kvalitet fremfor kvantitet. Jeg er ikke fornøyd før du er fornøyd.

Jeg ønsker å selge din enebolig, rekkehus, andelsleilighet, selveierleilighet, fjellhytte og sjøhytte osv.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Jeg ønsker å være din megler

Lena

Lena Akeberg

Jeg begynte i Jenssen & Bolle, tidligere Megler Forum Narvik AS, i desember 2005 og etter 10 år i bedriften har jeg min kompetanse innen oppgjør og dokumentbehandling.

Jeg har tatt oppgjørs- og medhjelpereksamen slik at jeg kan gi deg et ryddig og korrekt oppgjør etter salget av din bolig.

Dokumentbehandling er også viktig slik at eiendommen blir presentert riktig, både i prospekt og på nettet. Jeg hjelper deg gjerne med utfylling av dokumenter og skjemaer som er nødvendig i forbindelse med salget.

Hos Jenssen & Bolle jobber jeg sammen med dyktige medarbeidere som gjør sitt beste for at både selgere og kjøpere skal få en god opplevelse gjennom hele prosessen.